Sunday, December 24, 2006

دنيا تاب و توان تحمل اين جوان هنرمند را نداشت


مراسم تشييع پيكر زنده ياد ناصر عبداللهي خواننده پاپ صبح امروز در مقابل تالار وحدت انجام شد . به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر ايلنا، در اين مراسم كه با حضور تعداد زيادي از هنرمندان ، هنر دوستان و خانواده ناصر عبدالهي انجام شد "مهران سراجيان "نوازنده فلوت گروه عبداللهي قطعاتي را براي حاضرين اجرا كرد .در ادامه "چاووشي "- رئيس صنف صدابرداران با ذكر محاسن اخلاقي ناصر عبداللهي و هنر و رسالت والايش از وي به عنوان مظهر انديشه علوي نام برد و گفت : او براي اولين بار در برنامه‌‏هاي دهه فجر در شبكه يك بندر عباس كار خود را آغاز كرد .وي همچنين اتهامات وارده به عبداللهي كه بر اثر ضربه دچار مشكلات جسمي شده را رد كرد .چاووشي گفت : انديشه استعماري وهابيت تاب و توان تحمل اين جوان هنرمند را نداشت ." بابك رضايي"- مدير عامل انجمن موسيقي ايران نيز در مراسم تشييع پيكر " زنده ياد عبداللهي " از وي به عنوان سكان دار موسيقي پاپ در كشور در زمان هجوم هنر بيگانه ياد كرد كه اولين كار خود با هنر ايراني و اسلامي و آهنگ معروف فاطمه زهرا آغاز كرده بود ." قاسم افشار"- خواننده با اشاره به حمايت هنرمندان كشور در زمان حياتشان و ابراز ناراحتي از درگذشت ناصر عبدالهي گفت: ناصر بسيار زود از بين ما رفت ؛ او خواننده مغلوب و معتبر بود .امير تاجيك - خواننده هم از زنده ياد عبداللهي به عنوان يك پديده منحصر در هنر موسيقي و جوانترين عضو موسيقي پاپ كشور كه بسيار زودتر از ميان رفت ياد كرد.فرمان فتحعليان - آهنگساز و خواننده نيز گفت : يكي از سالم ترين و صادق ترين هنرمنداني كه تا به امرورز با ان مواجه بودم زنده ياد" ناصر عبداللهي " بود ؛ متاسفانه تا به امروز شايعات زيادي درباره ناصر عبداللهي " در محافل بر سر زبان ها است ، اما بايد گفت كه تمام اين شايعات كذب محض است .رشيد پور - مجري برنامه عبور شيشه اي نيز كه در اين مراسم حضور داشت با اشاره به اينكه عبداللهي بسيار پاك تر از آن چيزي بود كه ما فكر مي كرديم ، گفت : عبدالهي هنرمندي مومن و متعهد بود كه هيچگاه از فرايض اخلاقي دور نمي شد.محمد علي بهمني - ترانه سرا و شاعر نيز هم در پيامي با تجليل از مقام هنري زنده ياد عبداللهي گفت : سكوت ناصر سرشار از ناگفته هاست ؛ او شعر را خوب مي شناخت و صداي خوبي داشت .به گزارش ايلنا در ادامه ايم مراسم " چنگيز حببيان " در تجليل از مقام هنري زنده ياد عبداللهي قطعاتي را اجرا كرد .
محمد باقر قاليباف - شهردار تهران نيز در پيامي درگذشت " ناصر عبداللهي " را به علاقه مندان وي و جامعه هنري تسليت گفت . در پايان اين برنامه " اسحاق احمدي " يكي از دوستان نزديك عبداللهي " شرقه " ( يك نوع قطعه مذهبي محلي) خواند.لازم به ذكر است پيكر زنده ياد ناصر عبداللهي " امروز پس از غسل در بهشت زهرا به زادگاه وي در بندر عباس منتقل مي شود .

ناصرعبداللهي در بندرعباس آرام مي‌گيرد

ناصرعبداللهي خواننده موسيقي پاپ برخلاف اعلامي كه پيش از اين مطرح شده بود، در بندرعباس به خاك سپرده مي‌شود.
به گزارش خبرنگار هنري ايسنا، در مراسم تشييع پيكر اين خواننده‌ِ ايراني، بابك رضايي مديرعامل انجمن موسيقي گفت: زنده‌ياد ناصر عبداللهي در تاريخ اين انقلاب و كشور تاثيراتي گذاشته است كه آينده بي‌شك از آن تاثيراتي خواهد گرفت.
وي افزود: او سكان‌دار هنرمنداني بود كه در دوره‌اي در مقابل هجوم بيگانه كار كردند و او اولين كارش را با نام حضرت زهرا (س) ارائه كرد.
وي پيام تسليت وزير فرهنگ و ارشاد، معاون هنري وزارت ارشاد و مديركل دفتر شعر و موسيقي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي را نيز ابلاغ كرد.
قاسم افشار، خواننده‌ي موسيقي پاپ همچنين در اين مراسم گفت: ناصر عبداللهي اگرچه بسيار زود رفت اما به خوبي در عرصه‌ي هنر حضور پيدا كرد.
وي از مسوولين موسيقي كشور درخواست كرد: در زمان حيات هنرمندان به آنها توجه كنند.
امير تاجيك، خواننده پاپ گفت: ناصر عبداللهي يك پديده بود و جوانترين خواننده‌اي است كه به ديار باقي شتافت.
به گزارش ايسنا، فرمان فتحعليان، خواننده نيز گفت: زنده ياد ناصرعبداللهي يكي از سالم‌ترين و صادق‌ترين هنرمندان كشور بود و شايعاتي كه در اين مدت در موردش گفته شده، كذب محض است.
به گزارش ايسنا، رشيدپور مجري تلويزيون نيز در اين مراسم از شايعات بوجود آمده اظهار تاسف كرد.
در اين مراسم عباس سجادي شاعر، پيام محمدعلي بهمني شاعر ترانه‌هاي ناصر عبداللهي را خواند.
در اين پيام آمده بود: ناصر عبداللهي شعر و موسيقي را خوب مي‌شناخت ومي‌توانست صدا و آوايش رساتر باقي بماند.
چاووشي به نمايندگي از ناشران موسيقي كشور نيز در اين مراسم گفت: مرحوم عبداللهي، «فرا فرقه» بود. دريغا كه فرصت بسياري نيافتيم تا از هنر او بهره‌اي ببريم.
وي افزود: متاسفانه دهن‌هاي آلوده، اتهامات ناروايي را به ساحت اين مرد روا داشتند.
چاووشي گفت: به عنوان نماينده موسيقي كشور گواهي مي‌دهم كه در زمره هنرمندان كمتر كسي به پاكي و تدين ناصر عبداللهي داشتيم.
وي افزود: رييس كميسيون بهداشت و درمان كميسيون مجلس، دكتر رضايي چهارشنبه گذشته كليه‌ي سوابق و آزمايش‌هاي ناصر عبداللهي را ديد و اعلام كرد كه اصلا بيماري به دليل مسموميت نبوده است و او به دليل ضربه‌ي به بستر بيماري افتاد.
پيكر زنده ياد ناصرعبداللهي پس از تطهير در بهشت زهرا (س) به بندرعباس براي دفن منتقل مي‌شود.
همچنين مراسم ترحيم وي چهارشنبه شش دي ماه از ساعت ‌١٥ تا ‌٣٠/١٦ در مسجد جامع شهرك قدس ابتداي فاز ‌٣ برپا خواهد شد.

Wednesday, December 20, 2006

ناصر عبداللهي خواننده‌ و آهنگساز موسیقی پاپ درگذشت




ناصر عبداللهي خواننده‌ و آهنگساز، ظهر امروز ـ 29 آذر ماه ـ در سن 37 سالگي به ديار باقي شتافت.
به گزارش خبرنگار هنري ايسنا، عبداللهي كه در نخستين روزهاي آذر ماه در كما بسر مي‌برد، امروز در بيمارستان شهيد هاشمي‌نژاد درگذشت.
مهدي كاشي - مدير برنامه‌هاي شادروان عبداللهي - در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با تاييد اين خبر اظهار كرد: وي هنگام اذان ظهر فوت كرد.
به گزارش ايسنا، ناصر عبداللهي در دهم دي ماه 1349 در بندرعباس به دنيا آمد و تحصيلات خود را در بندرعباس گذراند و فعاليت‌هاي هنري خود را از سال‌هاي نوجواني در صدا و سيما و حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي و امو تربيتي استان هرمزگان آغاز كرد.
از استاد او مي‌توان به برادر بزرگش محمد طيب عبداللهي، رضا روضه خوان و احمد تهدي از اساتيد موسيقي جنوب اشاره كرد. او سال 1375 از بندر عباس به تهران آمد.
وي با خوانندن ترانه‌اي به نام « ناصريا » به شهرت مردم دست يافت و از جمله آلبوم‌هاي او مي‌توان به آلبومهای دوستت دارم ، بوی شرجی و هوای حوا اشاره كرد.
اين هنرمند فقيد هم‌چنين ترانه‌هايي را درباره ائمه اطهار اجرا كرده كه از معروف‌ترين آن‌ها مي توان به "يا فاطمه بنت نبي" اشاره كرد.
ناصر عبدالهي بامداد سوم آذر ماه در بيمارستان خليج فارس بندرعباس به دليل مشكل كليوي و از كار افتادن كليه‌ بستري شد و سپس به كما رفت و بعد از چند روز به بيمارستان شهيد محمدي بندرعباس منتقل و در بخش ICU اين بيمارستان بستري شد و هفته‌ي گذشته به بيمارستان شهيد هاشمي‌نژادتهران منتقل شد.

وبلاگ ایران موزیک درگذشت زودهنگام این هنرمند مردمی را به تمامی هنردوستان بخصوص اهالی موسیقی پاپ تسلیت عرض مینماید

مراسم تشییع پیکر این زنده یاد روز یکشنبه از مقابل تالار وحدت واقع در پل حافظ برگزار میگردد
روحش شاد و یادش گرامی باد




نماهنگ یا فاطمه یا بنت نبی با صدای ناصر عبدالهی

قطعه ناصریا با صدای ناصر عبدالهی


محمدعلي بهمني ـ شاعر ـ درگذشت ناصر عبداللهي را تسليت گفت
اين شاعر در پي درگذشت ناصر عبداللهي درباره‌ي فعاليت هنري اين خواننده و آهنگساز با توجه به اين كه او در موسيقي پاپ روش تقليدي نداشت به خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران گفت: شناخت او روي شعر خوب بود و اين واقعيتي است كه بايد به آن اعتراف كرد.
بهمني با بيان اين كه او شعر را خوب مي‌شناخت خاطرنشان كرد: او انساني بود كه موسيقي را خوب مي‌شناخت، صداي خوبي داشت و حيف شد، مي‌توانست اين صدا رساتر بماند؛ اما دريغ!

Sunday, December 03, 2006

به یاد استاد موسیقی ایران " بابک بیات



به یاد استاد موسیقی ایران " بابک بیات

اجرای زنده مانی رهنما با همراهی استاد بیات در این قطعه استاد ضمن نوازندگی پیانو قسمتهایی را نیز با مانی همخوانی میکند

نام اثر ـ مرسدس با صدای مانی رهنما و بابک بیات ، آهنگساز: بابک بیات ، شعر:شهرام دانش را اینجا بشنوید

مراسم يادبود "بابك بيات" برپا شد




به یاد استاد موسیقی ایران " بابک بیات
نام اثر ـ مرسدس با صدای مانی رهنما و بابک بیات ، آهنگساز: بابک بیات ، شعر:شهرام دانش را اینجا بشنوید

مراسم يادبود "بابك بيات" برپا شد
مراسم ياد بود بابك بيات آهنگساز عصر جمعه در مسجد ولي‌عصر(عج‌) با حضور هنرمندان و مسوولان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار هنري ايسنا، در اين مراسم، دكتر محمد سرير رئيس هيات مديره خانه موسيقي با ذكر خاطره‌ي از بابك بيات، گفت: با بابك بيات بيش از 40 سال ارتباط داشتم. در يكي دو سال اخير نگراني او از اين جهت بود كه نمي‌توانست به دليل بيماري به تعهداتش عمل كند. نگاه او به سمت تعالي بود و همواره به دنبال يادگيري بود.
سرير افزود: او با آثار ماندگارش، ماندگار باقي خواهد ماند.
در اين مراسم علاوه بر هنرمندان، جمعي از مسوولين همچون مهندس جعفري جلوه معاون سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، دريادار علي شمخاني، دكتر محمدباقر قاليباف شهردار تهران و تعدادي ديگر از مسوولان حضور داشتند.
حجت‌الاسلام ياري نيز در اين مراسم به سخنراني پرداخت.
بنا بر اين گزارش، بابك بيات آهنگساز بيش از صد فيلم سينماي ايران كه از يك ماه گذشته در بخش آي‌سي‌يو بيمارستان ايرانمهر بستري بود، ساعت 8 صبح ـ يك‌شنبه پنجم آذرـ درگذشت و چهارشنبه هشتم آذر ماه در قطعه هنرمندان به خاك سپرده شد.
اين آهنگساز 60 ساله‌ در سال‌هاي اخير كمتر كار موسيقي انجام داد، اما از كارهاي ماندگار او مي‌توان به كشتي آنجليكا، عروس، نقطه‌ ضعف، اتوبوس، ولايت عشق، پهلوانان نمي‌ميرند، جهان پهلوان و افسانه‌ي سلطان و شبان و... اشاره كرد.

بابك بيات در قطعه‌ي هنرمندان بهشت زهرا آرام گرفت


مراسم تشييع پيكر بابك بيات آهنگساز از مقابل تالار وحدت به سمت قطعه‌ي هنرمندان بهشت زهرا برگزار شد.
به گزارش خبرنگار هنري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در پيام بهرام بيضايي به مناسبت درگذشت بابك بيات كه در اين مراسم قرائت شد آمده است:« رفت پي نواهايي كه سالياني بود از وي جدا شده بودند / گشت تا بيابدشان،‌ گم شد"»
در ادامه‌ي اين پيام كه توسط محمد سرير قرائت مي‌شد، بيضايي آورده است:« آن مرد مهربان بود. آن مرد نواهايي در سر داشت كه رهايش نمي‌كردند. آن مرد وقت كمي داشت، نه آن قدر كه صداهاي سرش را رديف كند يا به دستگاهي بسپارد، نه آن قدر كه همه را مجاب كند. آن مرد،‌ گفتن بلد نبود، لبش مي‌لرزيد، مي‌لرزيد. گلويش كه ميگرفت، مي‌گرفت.
آن مرد گير مي‌كرد ميان عاطفه‌هايش و وقت ناله فروكش مي‌كرد و وقت فغان، لب مي‌بست. آن مرد گله‌هاي ما همه را شنيد و گله‌هايش را با خود برد.»
همچنين محمد سرير رئيس هيات مديره خانه موسيقي با ابراز تاسف از درگذشت اين هنرمند گفت: جايگاه بابك بيات در موسيقي ما كاملا مشخص است و مويد اين مطلب حضور علاقه‌مندان از طبقات اجتماعي و گروه‌هاي سني متفاوت در اين مراسم است.
وي ادامه داد: بيات طي چهار دهه فعاليت خود توانست، پيوندي عميق ميان نسل‌هاي گوناگون برقرار كند و در اين مدت همواره در رشد و تعالي هنر تلاش كرد.
سرير متذكر شد: نگاهي به سير تحول موسيقي بيات نشان مي‌دهد، او ضمن در نظر گرفتن ارزش‌هاي ابداعي موسيقي، ‌در زمينه دانش و فنون موسيقيايي نيز بسيار تلاش كرد و اين راز ماندگاري آثار اوست.
رئيس هيات مديره‌ خانه موسيقي با اشاره به محبوبيت آثار بيات در ميان نسل جوان گفت: در اين آثار، او ارزش‌هاي عاطفي را در كنار ارزش‌هاي معنوي مورد توجه قرار مي‌داد و اين چنين است كه آثار او در دل جوانان ما جاي خاصي دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ در ادامه اين مراسم خشايار اعتمادي، طي ارائه سخنان كوتاهي گفت: بابك بيات از جمله منتخبان خداوند است كه بايد به آنها احترام گذاشته شود، او هرگز گذشته‌اش را فراموش نكرد و هرگز به آنچه شده بود، نباليد و همواره مي‌دانست كه آثارش ناشي از عطيه الهي است و به همين دليل بود كه آثارش در دل چهار نسل جاي گرفت.
محمد اصفهاني نيز به ياد بابك بيات قطعه‌ شعر "اي‌عاشقان" را خواند.
او با اظهار تاسف از درگذشت اين هنرمند بزرگ گفت: همه ما اين راه را خواهيم رفت و مهم اين است كه بابك بيات خوب زيست و با موسيقي‌اش به ما آرامش داد و در آرامش نيز درگذشت.
به گزارش ايسنا، ستار اوركي از دوستان نزديك بيات نيز گفت:‌ بار ديگر اين سرزمين كهن، يكي ديگر از فرزندان برومند خود را از دست داد. هنرمندي كه يافتن جايگزيني براي او محال است، بيات خورشيد تاباني بود كه در دهه‌ي 50 ظهور كرد و جسم‌اش در دهه‌ي 80 افول كرد. ياد وخاطره و موسيقي‌اش تا قرن‌ها باقي خواهد ماند.
اوركي گفت: ديگر نبايد بگوييم "استاد بيات"، بلكه بايد بگوييم "مكتب بيات" چرا كه شيوه‌ي او بسيار آموزنده بود. به طوري كه بسياري از آهنگسازان خواسته ‌و ناخواسته، ‌تحت تاثير او بودند.
به گزارش ايسنا، بابك صحرايي، ترانه سراي جواني كه همكاري‌هايي با بابك بيات داشته است، از ديگر سخنرانان اين مراسم بود.
صحرايي گفت: امروز به تشييع جنازه او نيامده‌ايم، بلكه به ديدار او آمده‌ايم كه خورشيد فروزان آسمان هنر بود و خورشيد را نمي‌توان به خاك سپرد، او هميشه با ما زندگي مي‌كند تا زماني كه به موسيقي‌اش گوش مي‌دهيم.
صحرايي ادامه داد: او پاييز را دوست داشت و در پاييز هم درگذشت.
اين ترانه سرا در ادامه درباره‌ي محل خاكسپاري بيات گفت: او دوست داشت در كنار قبر احمد شاملو دفن شود، اما از آنجا كه قبري در كنار قبر اين شاعر بزرگ وجود نداشت، خانواده‌اش تصميم گرفتند او را در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاك بسپارد.
وي همچنين درباره‌ي انتشار اخباري مبني بر مشكلات مالي بيات گفت: بابك بيات از نظر مالي در شرايط مناسبي بود، اما پرداخت هزينه 100 ميليون توماني براي او دشوار بود. اما او از هيچ نهاد و مركزي تقاضاي كمك نكرد.
به گزارش ايسنا، محمود شهرياري نيز بابك بيات را هنرمندي گرانقدر و خردمند توصيف كرد و گفت: تا زماني كه جوانان و نوجوانان، به موسيقي او گوش مي دهند، او هرگز نمرده و هميشه زنده است.
شهرياري ادامه داد: آخرين كار بيات ساخت موسيقي سريال امام رضا (ع) است و ايام درگذشت او هم همزمان با ميلاد اين امام شيعيان است واميدواريم روح اين مرحوم با امام رضا (ع) محشور شود.
همچنين مراسم ختم بابك بيات ساعت 30/15 روز جمعه دهم آذر ماه در مسجد ولي‌عصر واقع در خيابان وزرا برگزار مي‌شود.
بابك بيات آهنگساز كه به دليل عوارض ناشي از بيماري كبدي در بيمارستان بستري بود، صبح يك‌شنبه ـ پنجم آذر ماه‌ ـ درگذشت.


/گزارش تصويري/‌١

/گزارش تصويري/‌٢